|
seki
|
|
« : Listopad 10, 2009, 16:04:46 » |
|
Zapraszamy na listopadowy zlot Honda Trójmiasto który odbędzie się już w sobotę 14.11.2009 Spotykamy się na najwyższym piętrze parkingu centrum handlowego Kliff w Gdyni o godzinie 14-tej (jeśli będzie padać spotykamy się piętro niżej), a około godziny 15-tej przelatujemy na skwer lub inne atrakcyjne miejsce. Zapraszamy!!! Mapka dojazdu: http://www.honda.gda.pl/smf/index.php?action=dlattach;topic=30308.0;attach=16134;image
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 17:18:26 wysłane przez seki »
|
|
Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności, Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni, Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
|
|
|
Biedrona
Maniak

Model: Civic EJ9
Silnik: d14z2
Nie liczy się cel, liczy się podróż.
|
|
« Odpowiedz #1 : Listopad 10, 2009, 16:17:54 » |
|
Seki poprawa błąd: Zapraszamy na wrześniowy zlot <--- Listopadowy w opisie 
|
|
|
|
|
|
Pomnóż siłę melodii i basu przez nieskończoność, dodaj do tego głębie wieczności, a otrzymasz zaledwie szczyptę tego, CZYM JEST TRANCE... Zapraszam na forum poświęcone Civic'owi 6 generacji: Civic6g.pl
|
|
|
sowa994
Młodzieniaszek

Model: CIVIC EG4
Silnik: D16Z6
|
|
« Odpowiedz #2 : Listopad 10, 2009, 16:19:12 » |
|
tylko że mamy listopad  to jeszcze trochę czasu:P jak nie zapomnę to będę:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wafelek
Bywalec

Model: Z Jak Złomik
Silnik: D15B2 + Olej 
Co Gdzie ?
|
|
« Odpowiedz #3 : Listopad 10, 2009, 16:30:26 » |
|
Eh nie ma to jak Ctrl+C bywa i tak że wtopa  ... Jak mi nic nie wyleci zjawie się :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacek CS
Stały Bywalec

Model: EJ1
Silnik: D16Z9
|
|
« Odpowiedz #4 : Listopad 10, 2009, 16:46:54 » |
|
]Zapraszamy na wrześniowy zlot Honda Trójmiasto który odbędzie się już w sobotę 14.11.2009
Wszystko jest ok. W grudniu będzie sierpniowy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pecado
|
|
« Odpowiedz #5 : Listopad 10, 2009, 16:56:58 » |
|
skoro w tym tygodniu sa dwa piatki (jeden dzis) to czemu nie moze byc wrzesnia w listopadzie ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seki
|
|
« Odpowiedz #6 : Listopad 10, 2009, 17:19:17 » |
|
A to tak ciężko przyjechać na wrześniowy zlot ? Październikowy będzie w styczniu 
|
|
|
|
|
|
Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności, Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni, Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
|
|
|
|
Stoowa
|
|
« Odpowiedz #7 : Listopad 10, 2009, 17:58:13 » |
|
i na wrzesniowym bedzie cieplej... ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jaroszx
|
|
« Odpowiedz #8 : Listopad 10, 2009, 18:11:49 » |
|
Aby frekwencje poszybowała w górę dopisz ze będzie robiona lista i tych co nie będzie bada zbanowani 
|
|
|
|
|
|
 VTEC - Bo życie jest zbyt krótkie, aby kręć się do 5tyś... Bartek: Ty Zbinio co ona chciała??Zbinio: Pytała sie czy nie znam jakiegoś frajera, no i na Ciebie pokazałem.B: Zbino fajna byłaco?? Ja bym ja wyr.chał nawet jakby okres miała.Z: Fakt ty lubisz pomidorówkę...B: Zbino a ile muszę zapłacić aby zobaczyć jak się szmacisz??Z: Juz doszyć się szmacę pracując z tobą...
|
|
|
Biedrona
Maniak

|
|
« Odpowiedz #9 : Listopad 11, 2009, 00:08:30 » |
|
Stoowa cukierki będzie rozdawał wiec warto przyjechać 
|
|
|
|
|
|
Pomnóż siłę melodii i basu przez nieskończoność, dodaj do tego głębie wieczności, a otrzymasz zaledwie szczyptę tego, CZYM JEST TRANCE... Zapraszam na forum poświęcone Civic'owi 6 generacji: Civic6g.pl
|
|
|
|
Stoowa
|
|
« Odpowiedz #10 : Listopad 11, 2009, 13:15:15 » |
|
ja w sobote akurat mecz w Bydgoszczy sedziuje.. chcesz cukierka.. przyjedz na mecz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biedrona
Maniak

|
|
« Odpowiedz #11 : Listopad 11, 2009, 14:00:24 » |
|
ja w sobote akurat mecz w Bydgoszczy sedziuje.. chcesz cukierka.. przyjedz na mecz  Mama mówiła żeby od obcych cukierków nie brać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenny
Szczęśliwy Tata
Mod_Slupsk

Model: Srebrna Zdzira....
Silnik: D15BX
go away
|
|
« Odpowiedz #12 : Listopad 14, 2009, 13:54:00 » |
|
Aby frekwencje poszybowała w górę dopisz ze będzie robiona lista i tych co nie będzie bada zbanowani  hmm ciekawe od dzis bedzie pisane -- jestem.bylem.mam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luxu$
Stały Bywalec

Model: CRX Del Sol VTI
Silnik: B16A2
|
|
« Odpowiedz #13 : Listopad 14, 2009, 13:59:41 » |
|
Mnie niestety nie będzie  usterka odcięcia zapłonu złapana w Borsku w środę będzie dopiero usuwana w poniedziałek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seki
|
|
« Odpowiedz #14 : Listopad 15, 2009, 12:56:47 » |
|
Ludzi sporo a cukierków niet. Jak teraz ci co wpadli po cukierki dopadną Stoowe to będzie kulał na drugą nogę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pecado
|
|
« Odpowiedz #15 : Listopad 15, 2009, 19:11:06 » |
|
beda jakies fotki w galerii ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jaroszx
|
|
« Odpowiedz #16 : Listopad 15, 2009, 19:30:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
 VTEC - Bo życie jest zbyt krótkie, aby kręć się do 5tyś... Bartek: Ty Zbinio co ona chciała??Zbinio: Pytała sie czy nie znam jakiegoś frajera, no i na Ciebie pokazałem.B: Zbino fajna byłaco?? Ja bym ja wyr.chał nawet jakby okres miała.Z: Fakt ty lubisz pomidorówkę...B: Zbino a ile muszę zapłacić aby zobaczyć jak się szmacisz??Z: Juz doszyć się szmacę pracując z tobą...
|
|
|
Ławka
Bywalec

Model: Civic Coupe EX (EJ1^)
Silnik: D16Z6
My Love
|
|
« Odpowiedz #17 : Listopad 15, 2009, 19:47:40 » |
|
foty fajne, szkoda ze nie dałem rady wpaść 
|
|
|
|
|
|
Życie zaczyna Się od 7000 RPM :] dalej czekasz tylko na odcięcie... 
|
|
|
|
Stoowa
|
|
« Odpowiedz #18 : Listopad 16, 2009, 10:53:39 » |
|
Ludzi sporo a cukierków niet. Jak teraz ci co wpadli po cukierki dopadną Stoowe to będzie kulał na drugą nogę  ejejejejjjj ja mowielm ze mnie nie ma!!  zeby tak zaraz na ludzi polowac... Ty zreszta niepowinienes jesc slodyczy bo ci cukier skoczy a to moze byc niebezpieczne w pewnym wieku ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Honda Trójmiasto
|